PvdA Barendrecht helpt met schoonmaken na verwoestende brand bij De Kleine Duiker

14 april 2024

De fractie van PvdA Barendrecht heeft zich vandaag aangesloten bij de opruimactie om het terrein van De Kleine Duiker schoon te maken. Na de verwoestende brand die gisteren het hart van De Kleine Duiker trof. Het terrein van de zorgboerderij lag bezaaid met stukjes zonnepaneel, glas, roet en isolatiemateriaal. Om gezondheidsproblemen te voorkomen moet dit zo snel mogelijk opgeruimd worden.

De Kleine Duiker is al jarenlang een geliefde plek voor bewoners van Barendrecht, waar generaties samenkomen om te genieten van de natuur, educatieve programma’s en sociale activiteiten. De verwoestende brand van gisteren heeft niet alleen materiële schade veroorzaakt, maar heeft ook een emotionele tol geëist van degenen die deze locatie koesteren.

De PvdA-fractie van Barendrecht benadrukt het belang van saamhorigheid en gemeenschapszin in tijden van crisis. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we onze stad sterker en veerkrachtiger maken. We zijn vastbesloten om De Kleine Duiker te helpen heropbouwen, zodat het weer een bloeiende plek kan worden voor iedereen in Barendrecht.

Mocht je zelf nog willen helpen dan kan dat door de crowdfunding te steunen. Dit kan via https://www.doneeractie.nl/help-de-kleine-duiker/-90341. Wil je De Kleine Duiker langdurig steunen dan kan je een vriend van de boerderij worden via https://dekleineduiker.nl/steun-ons/.

Wij danken alle vrijwilligers en hulpverleners die hun tijd en energie hebben ingezet afgelopen weekend en de komende periode. Samen staan we sterk en samen zullen we De Kleine Duiker weer laten bloeien.